2021-12-24 07:47:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Hálát adhatsz a sorsnak, hiszen meleg otthon, szerető család vár rád szenteste

Napi horoszkóp december 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Pénteken biztosan eseménydús napod lesz. Kicsit félrecsúszhatnak és besűrűsödhetnek a feladatok. Semmi gond, mert ha valaki, te biztosan bírod energiával! A délelőtt rohangászással, kapkodással telhet, de délutánra megnyugszol, s így békésen, bár picit fáradtan töltheted a szentestét.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ismét megcsillantod a főzőtudományodat. Hiába, a Bika az egyik legjobb a gasztronómiában, amellett, hogy szívesen süt-főz, nagyon élvezi az ízeket. A szenteste meghitten, békésen, finom falatoktól roskadozó asztal mellett telik a szeretteid körében.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Remek napra számíthatsz, de a környezetedben akadhat némi feszültség. A zűrös helyzeteket jobb lenne kerülni, főleg ha a szomszédok között dúló perpatvarról van szó. Hidd el, még ha baráti is köztetek a kapcsolat, rendet tenni, nem a te feladatod. Foglalkozz pénteken csak azzal, ami tényleg rád tartozik, s a szenteste ragyogóan alakul!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Elérkezett végre a karácsony napja, amit már annyira vártál. Ne hagyd, hogy az izgatottság túlzott feszültségbe, teljesítménykényszerbe, esetleg túlzó elvárásokba csapjon át. Gondolj rá egész nap, nem tökéletesnek kell lenned, hanem boldognak!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Melegszívű természeted nem hagyja, hogy szó nélkül menj el más szomorúsága mellett. Pénteken találkozhatsz valakivel, akinek sorsa megérinti a lelkedet, és önzetlenül segíteni szeretnél neki. Tedd meg! Ettől a te ünneped is még szebb lesz!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lázasan készülsz a szentestére: egész nap sütsz-főzöl, díszítesz, készülődsz, hogy minden a lehető legjobb legyen. Legyél türelmes magaddal, mert apróbb balesetet jeleznek a bolygók. Szerencsére aggódnod nem kell, mert minden az elképzelésed szerint alakul. Ha pedig nem lesz minden tökéletes, az sem olyan nagy baj, ugye?
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hálát adhatsz a sorsnak, hiszen meleg otthon, szerető család vár rád szenteste. Ha valamiért mégis egyedül éreznéd magad, akkor gondold végig, ki az, aki szintén magányos a környezetedben! Talán még nem késő megbeszélni vele, hogy melyikőtöknél is karácsonyozzatok. Megható program lesz.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Békesség költözik a szívedbe pénteken. Sikerül végre lelassulni, elcsendesedni, és valóban a lelkedben is megélni a szenteste üzenetét, misztériumát, ami számodra különleges jelentőséggel bír. Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatnál!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te igazán átérzed, átéled a karácsony misztériumát. Ezért lényedben, jelenlétedben is tudod közvetíteni azt a békességet, amit ez valójában jelent, vagy amit jelentenie kellene. Idézd meg az angyalokat, hadd lengjenek körül téged! Érezni fogod őket...
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Pénteken már akkor se foglalkozz munkával, ha úgy érzed, valamit még be kell fejezni, különben a fejedre szakad az ég. Ez egyrészt nincs így, másrészt inkább a párodat bosszantanád csak fel. Társadnak, a szeretteidnek nagy szükségük van rád. Vedd észre, mennyire hiányolnak téged!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valami apróság miatt veszhettek össze a pároddal éppen ezen a csodásan szép napon. Ám egyáltalán nem biztos, hogy ez személyesen rólatok szól. A különböző családi szokásokban, tradíciókban rejlik az ok. Valóban ez ennyire fontos lenne, hogy megéri a vitákat? Ugye, nem!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Valaki a környezetedben nagyon el van keseredve. Vedd észre őt, és ha teheted mindenképpen segíts neki! A karácsony egyik üzenete éppen a részvét. Te ebben és az empátiában egyébként is élen jársz, mutass másoknak is példát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: